Activiteiten in de maand September

Extra (dik) themanummer van het blad “Heerlijkheid Malden”  met tot nu toe door lezers zelf bewaarde en nog niet verder gepubliceerde kranten- en andere berichten en wetenswaardigheden over de WO II. dit themanummer verschijnt in september 2019 en is zowel verkrijgbaar voor zowel leden als niet leden.

In het Multifunctioneel Centrum Maldensteijn zal door ons vanaf 1 september 2019  tot 1 juni 2020 een fototentoonstelling worden   ingericht van lokale foto’s over WO II die in bezit zijn van ons documentatiecentrum.

Wij organiseren een discussieavond  in  MFC Maldensteijn (met foto’s), waar zowel enkele personen worden geïnterviewd . Deze avond staat gepland op maandag 30 september en is gratis toegankelijk voor leden en niet leden.