Foto verwoeste boerderij, wie herkent dit?

Op www.oorlogsbronnen.nl trof ik de hierbij afgedrukte foto aan. De Nijmeegse fotograaf Ron Moes heeft haar geschonken aan het Bevrijdingsmuseum Groesbeek. Bij de foto wordt slechts vermeld:  ‘Skelet van een huis in Malden na bominslag’.

Een rondgang langs Maldense families die gedurende de Tweede Wereldoorlog met bominslag te maken hebben gehad, leverde geen herkenning op. Vandaar dat we u vragen wie zich dit beeld herinnert, wie misschien dezelfde foto heeft of wie weet wie de man is die op weg lijkt naar het verwoeste bouwsel?

Uw reactie graag naar Petra Thijssen (Postbus 78, 6580 AB Malden en Info@heemkundemalden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.