Gezocht dagboeken of andere persoonlijke belevenissen die u met ons wilt delen.

De dagboeken geven een bijzondere unieke kijk op het persoonlijk leven van degene die dit geschreven heeft. Dit kan gaan over hoe men de oorlog beleefd heeft, wat gebeurde er tijdens de bevrijding maar ook dagelijkse aantekeningen van vroeger zijn waardevol om vast te leggen.

De dagboeken of persoonlijke aantekeningen geven een juist beeld van het leven in een bepaalde periode, zoals de jaren net na de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw, de uitbreiding van Malden en bepaalde activiteiten waar u deel van uitgemaakt heeft.

Heeft u deze gegevens paraat en wilt u dit  ons melden, dan gaan we graag met u in gesprek.

Neemt u dan contact op met ons redactiesecretariaat :

T 024-3582893 of email: info@heemkundemalden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.