Wij zoeken foto’s en informatie over ‘Trijntje Plet‘.

Zij wordt herinnerd als een bijzondere vrouw, ze was altijd in het zwart gekleed, had hoge schoenen aan, de zogenaamde ‘kistjes’ en had een grote transportfiets waarmee ze door Malden trok. Ze bewoonde een klein rood huisje aan de Rijksweg te Malden schuin tegenover Mc Donalds. Het huisje stond op een lapje grond van vijftig bij vijftig meter. Dit is de plek waar vroeger de wat zonderlinge ‘Trijntje Plet’ met haar vele honden woonde. Ze had geen stromend water of verwarming. Je kon moeilijk contact met haar maken ze was mensenschuw. Velen zullen zich haar nog herinneren, misschien dat u nog verhalen over haar kent of beschikt over enige foto’s. Wij zouden graag dan met u in contact komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.