Oda Le Noble bekend als ‘Tamboerijnvrouw’ van Nijmegen

Oda le Noble, in Nijmegen beter bekend als ‘de tamboerijnvrouw’, is  een tijd geleden overleden. Oda was decennialang een zeer bekend gezicht in de Nijmeegse binnenstad. Ze was bijna dagelijks te vinden in de buurt van Plein 1944, waar ze met haar tamboerijn rammelde en zong. Een goede zangeres was ze niet, ze noemde zichzelf liever ‘klankkunstenares’. Ze was gehuwd met de heer G.H.A. Le Noble, die al vijftien jaar geleden  overleden is. Wij zijn op zoek naar informatie over haar man, mocht u interessante foto’s of andere materiaal hebben neemt u dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.